Autori activi în 2014

Vreau să trec în revistă autorii care s-au perindat prin revistele online anul acesta. Voi lua în calcul revistele Revista de Suspans, Gazeta Sf şi Nautilus.

Valentina Muşat a fost prezentă anul acesta în Revista de Suspans cu 6 proze: Cealaltă, Dimineaţa, devreme, Moştenirea, Ole şi Regele.

– Grigore Toloacă a apărut cu un număr de 8 lucrări, majoritatea avându-l protagonist pe comisarul Trandafir: Aventura Giocondei…, La un apus de soare, Borna, Cocostârcul, Dragoste le prima vedere, Vulpea, Anchetă cu final trist şi Senatorul şi prostituata.

Bogdan Lazăr a apărut în Gazeta Sf anul acesta cu un număr de 6 povestiri: Ultima linie de apărare – concurs, Zeul siintetic – debut, Regina, Sânziana,Ion a dispărut şi episodul doi din proiectul Republica.

Teodora Matei a publicat 3 proze: Greu de dezlegat, Rai nedorit şi episodul 3 din Republica.

Adrian Buzdugan ne-a adus 2 proze: Scrisoare lui Mi Neajlov… şi Hypocratia.

Gabriela-Beatrice Moisescu a apărut cu 11 povestiri (pe care le-am mai menţionat-o într-un post trecut, dar revin asupra lor) : Poveste unui Uympee, Noapte de început de toamnă, Un jurnal nescris, Ceaţa în oglindă, Alex, Cheile, Rătăcitor, Lacul lui Eric, Moarte la bordel, Străin printre cei vii şi Puterea de răzbunare. În Nautilus, Gabriela a apărut cu 9 proze: Trădare şi înşelătorie, Moartă de plictiseală, Poveste cu ghinion, Aparenţă, Aproape de perfecţiune, Spre lună, Printre umbre, Rater – gândurile unui muribund şi Copil străin.

– Bogdan Mihăilescu a avut 4 proze în Nautilus: Antropomorfism, Fiul invizibil, Paradoxul bunicului şi Lecţia de etologie.

Alexandru Lamba cu episoadele 7-13 din Arhitecţii speranţei şi cu primele 4 episoade din Stele şi gheaţă.

Multă inspiraţie tuturor în continuarea! 😉

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s