Curiozităţi

* Un bărbat din India a trăit 50 de ani într-un mangotier, după ce s-a certat cu soţia lui şi a decis să de despartă de ea. Bărbatul coboara noaptea din copac ca să-şi cumpere mâncare şi să ia apă dintr-o fântână. Soţia şi copii au încercat să-l convingă să se întoarcă acasă, dar omul nu a cedat în faţa nimănui, nici măcar a unui ciclon care a lovit zona în 1999.

* După o perioadă de 12 ani în care se resemnase că gândul că nu poate avea copii, o femeie din New York a născut tripleţi. Iar după alţi doi ani, celor trei copilaşi li s-a alăturat un alt set de tripleţi. Acum, părinţi sunt ocupaţi non-stop cu copii lor, cu cei mai mari ziua, iar cei mai mici noaptea.

* Un malaezian de 33 de ani s-a căsători cu o bătrână de 104 ani. El spune că i-a fost chiriaş femeii şi, pe parcurs, mila pe care o ţinea pentru singurătatea ei s-ar fi transformat în dragoste.

* După ani de zile de când urmează această tradiţie bizară, chinezii s-auz hotărât să renunţe la ea. Practic, ei considerau că dacă scuipă mai des îşi curăţă plămânii. Însă, nu toate ţările tolerează acest comportament, deci China le-a recomandat turiştilor să nu mai scuipe şi să nu bea cu zgomot atunci când stau la cozi în sălile de aşteptare.

* Doi îndrăgostiţi din India s-au căsătorit prin telefon, fiindcă mirele nu a putut să ajungă la ceremonie.

Anunțuri
De auroredenevers Publicat în DIVERSE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s