Din revista Gazeta Sf

O cafea cu preşedintele de Florin Pâtea este un fragment din cartea „Anul terminal”, după spune şi autorul. Am citit cu multă plăcere acest fragment. E interesantă idee asta cu SteamPower şi limbajul folosit de personaje ne aduce mult mai aproape de poveste. Este, desigur, un must-have.

Misterele de la 417-d de Raluca Băceanu este o poveste poliţistă; zgomotele pe care le aude Raluca, devenită personaj în acest text, cu mama ei nu sunt produse de nişte spirite cum cred ele, căci deasupra blocului lor se muşamalizează crime.

Domnul de la miezul nopţii de Teodora Gheorghe se petrece pe ărâmul visului. De la canibali simpatici la Omul negru pare să fie doar un pas. Mi-ar plăcea o carte cu personajul principal. 🙂 O lectura plăcută, un text plin de miez şi amuzant.

Doamna cu pisica albă de Cătălina Fometici este o proză delicată, imagine creată de atmosfera clasică şi de prezenţa doamnei. Descrieri generoase, delicioase.

Închisoarea de Alexandru Despina este o proză stranie care îmi aminteşte de serialul Twin Peaks. Bizară ideea că fiecare om e un posibil ucigaş şi fiecare îşi recunoaşte „călăul”.

Răsărit de soare de Cătălina Fometici e povestea unei fete-vampir care după prima crimă, decide să aştepte liniştită răsăritul.

Ara de Raluca Băceanu. Extratereştrii, OZN-uri, vizite din alte lumi.

Anunțuri

2 comentarii la “Din revista Gazeta Sf

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s